árulás hazugság sötét jövő váltás vdszsz

VASÚTVONALAKAT ZÁRATNA BE TARLÓS ISTVÁN MINISZTERELNÖKI MEGBÍZOTT, A MÁV Zrt. IGAZGATÓSÁGÁNAK TAGJA

Olvasási idő: 3 perc

 

A VDSzSz Szolidaritás jellemes főszerkesztője, kommentár nélkül, a megszokott szánalmas BEHÓDOLÁSSAL tette közzé az interjút.

 

A MÁV szárnyvonalakon gyér a forgalom, a Volán ezt könnyen kiválthatná. Az összevonás ráadásul most mérsékeltebb hullámokat verne

 

Mondta Tarlós István volt budapesti főpolgármester, aki jelenleg az országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízott, és a MÁV Zrt. igazgatóságának tagja.


kép: mavcsoport.hu/mav/vezetok

 

A rövid pórázon, de jól tartott szakszervezeti vezetők nem felzúdulni, inkább hajbókolva helyeselni fogják az ügyeletes bölcs gondolatait.

 

Az új igazgatósági tagot (úgy tudjuk), hogy a korábban általunk megszellőztetett Pampas budapesti luxus étteremben mutatták be a MÁV vezetőinek és felügyelőbizottság tagjainak.

Akik között ott volt H. Zoltán is. Aki állítólag sokáig lamentált, elmenjen-e a habzsi-dőzsire, mivel tartott tőle, hogy ha kiderül az “úri muri”, akkor az általa mindennek elhordott és urizálással megvádolt Gaskó István kedvenc asztalához ülve őt is jogosan fogják a vasutasok pénzén a hasát tömő, urizálásért is hírbe hozni.

Tudjátok, arról a Zoltánról írunk, aki még mindig nem szégyell, és máig nem mondott le a MÁV Zrt. Felügyelőbizottságában, a munkavállalói tagként elfoglalt havi 210.000 forintos megbízási díjjal járó posztról.


kép: mavcsoport.hu/mav/vezetok (2020.05.21.)


kép: mavcsoport.hu

Holott 2020 március elején jogerősen, másodfokon is kimondta a Fővárosi Ítélőtábla, hogy nem törvényes (bejegyzett) képviselője a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritásnak, így jogosulatlanul használja a VDSzSz Szolidaritás elnöke címet.

Ezzel és eddigi “érdekvédelmi tevékenységével összhangban van a már fent említett vonalbezárásokra adott szakszervezeti reakció a vdszsz.hu -n:


kép: vdszsz.hu

Ugyanis fogták és megjelentették a Népszavának adott interjút úgy, hogy a címben még véletlenül sem utaltak a tervezett vonalbezárásokra.

 

És egy hangot sem írtak arról, hogy mélyen felháborodtak volna és hogy ez tűrhetetlen arculcsapása a vasutas munkavállalóknak, főleg ebben a járvánnyal sújtott nehéz helyzetben.

Ehelyett magukat már a megszokott módon meghúzva, a tagságot és vasutasságot ismét elárulva, mélyen hallgatnak az álnok javaslat megvalósulásának a vasutasok számára kizárólag negatív következményeiről.

 

Pedig mielőtt a VDSzSz Szolidaritást “megtisztították” és csak a csupa bátor, és rettenthetetlen milliomos oroszlánok maradtak, egy egy ilyen hír megjelenésére még így reagált a szakszervezet. Hisz tudták a várakozás ilyen esetekben végzetes lehet. A vasutas munkahelyek védelméhez és megőrzéséhez akkor még a VSZ is kénytelen-kelletlen csatlakozott.


kép: vdszsz.hu


kép: vdszsz.hu

A fentiek láttán nincs kétségünk afelől, hogy a VDSzSz Szolidaritás megrontójának, csalással ingatag trónjára ültetett, illegitim elnöke miként fog cselekedni.

 

De vajon az ismét elárult tagság, és a végek tisztségviselői meddig nézik tétlenül a VDSzSz Szolidaritás halálos visszavonulását?

 

Hiszen a bőrükre megy a “játék”, napról-napra vesztik erejüket, és válnak ezáltal egyre kiszolgáltatottabbá.

 

címlapfotó: Internet

 

3 Replies to “VASÚTVONALAKAT ZÁRATNA BE TARLÓS ISTVÁN MINISZTERELNÖKI MEGBÍZOTT, A MÁV Zrt. IGAZGATÓSÁGÁNAK TAGJA

Comments are closed.