árulás hazugság magukra hagyva vdszsz

VAN MÉG IDŐ?

Olvasási idő: 2 perc

 

A VDSzSz Szolidaritás érdekképviseleti ténykedésének megszűnése a január 22. -e szégyenletes délutánján immáron újabb bizonyságot nyert,
amikor a MÁV immáron leplezetlen zsoldosai a parancskihirdetést követően a földszint 22 -ből gyászhuszárként elkullogtak.

VÉT 2020 JANUÁR 22. SZERDA 14:00 ÓRA

Az elnök-vezérigazgatói eligazításon az évtizedek óta szokásos általános munkaversenyre buzdító (teljesítmény ösztönzés)
felhíváson kívül más érdemleges nem történt.

Az amúgy igen szerény vasutas jövedelmek ez évi növelésének mértékéről a feszült hangulatú (zabolázott) összejövetelen sok szó nem esett.

2020-AS BÉRLUFI, VAJON MIKOR PUKKAD KI?

A VDSzSz Szolidaritás sörényese legalább a honlap plakátját emelhette volna a magasba, ha már szólni nem szabad.

Mint ismert két számjegyű bérfejlesztés, legalább egy havi karácsonyi jutalom és még sok más jól olvasható a lóvátett tagság számára gyártott agymosó plakáton.

Az eligazításon jelenlévő MÁV elnök rém színpadiasan türelmet kért.

Ahhoz amit, már akkor is bejelenthetett volna.

Miszerint kb. 5% humán tudományos alapossággal differenciált kiporciózott alapbéremeléssel fog majd pár nap múlva előrukkolni. Valamint a tavalyi pulykapénz skandalumot feledtetni próbálva, vélhetően a lelkesen tomboló szakszervezeteknek egyezséget ajánl egy év végén a jó vasutasoknak fizetendő,
ugyancsak 5% körüli adományban. Hurrá!

Szerintük máris megvan a kétszámjegyű bérfejlesztés. Lesz bérmegállapodás, amely a további esetleges bérkövetelések kikövetelésének jogi gátat emel.

Tehát a tavalyi árulás megismétlődik.

Holott a VDSzSz Szolidaritás (a törvényes képviselő hiányán kívül) jelenleg semmi jogi korlát nem akadályozza abban, hogy egy tisztességes a tagság által elvárt bérkövetelést akár kollektív munkaügyi vita formájában tárjanak a MÁV elnök-vezérigazgatója elé.

Ezen felül pedig a Kúria ítélete alapján határozottan követeljék a milliárdos nagyságrendű évek óta elsíbolt helyettesítési díjak kifizetését.
Azonban a VDSzSz Szolidaritás illegitim, magát csak szerényen oroszlánnak aposztrofáló vitéze szégyen szemre hallgatva lapít.

LEHET HOGY NEKED IS MILLIÓKKAL TARTOZIK A MÁV? HELYETTESÍTÉS (Tájékoztató)

Nehogy még véletlenül is a gazdának nem tetsző mondatot merészeljen kimondani, vagy valamit a tagság sorsának javítása érdekében cselekedni.

Igen!

A pénz az nagy úr, de ennyire azért még sem lehetne az.