árulás lehetőségek sötét jövő váltás vdszsz

TISZTELT SZERKESZTŐSÉG!

Olvasási idő: 2 perc

 

Szomorúan és egyben felháborodottan olvasom napról napra a honlapotokat.

Szomorú vagyok azért, mert általam valaha jószándékúnak megismert emberek (Halasi Z., Gönczi T., Huszta K.)
képesek voltak eladni a lelküket az ördögnek, és a rosszat választani.

Felháborodott pedig azért vagyok, hogy Halasi Zoltánt a bizonyítékokkal alátámasztott csalása után is a vezető tisztségviselők még mindig eltűrik a székében. Sőt, nemcsak eltűrik, hanem támogatják is a rombolásban, a tagság elárulásában.

Emlékezzünk vissza, hogy ugyanezek a vezető tisztségviselők néhány évvel ezelőtt Gaskó Istvánt feszítették keresztre egy pár éttermi lakoma és néhány gyanús számla miatt. Itt szeretném megjegyezni, hogy a bíróság Gaskó Istvánt minden ellene indított eljárásban felmentette.
Ez persze ma már senkit nem érdekel, mint ahogy az sem, hogy ezen történések következtében Gaskónak
jelentősen megromlott az egészségi állapota.

Az elmúlt évek eseményeiből látszik, hogy a VDSZSZ mára a vezetői kört kiszolgáló gittegyletté alakult. A tagok sorsa ma már senkit nem érdekel, csupán az számít, hogy a szűk kör (elnök, alelnök, vezető tisztségviselők) magas honoráriuma biztosítva legyen.

Becsüllek Benneteket, hogy ilyen kitartóan küzdöttök a becstelenség, és a csalás ellen, ugyanakkor – az emberi mohóságot ismerve –
azt gondolom, hogy ha a bíróság előtt is bizonyítást nyer a Halasi javára elkövetett bűncselekmény, és emiatt új választást kell tartani,
a VDSZSZ -ben kialakult gittegylet tagjai önös érdekekből – az elkövetett bűncselekménnyel nem foglalkozva –
újból meg fogják őt elnöknek választani.

Tehát minden változatlanul fog maradni, beleértve azt is, hogy a tagság problémáival továbbra sem lesz senki, aki foglalkozzon.

Úgy gondolom, eljött az ideje annak, hogy a Halasi és más korrupt vezetők által irányított szakszervezetek tagjai előtt megnyíljon a lehetőség arra, hogy egy tisztességes, korrupciómentes szakszervezeten belül szerveződjenek és képviseljék az érdekeiket.

A személyetek számomra nem ismert, de így ismeretlenül is kérlek benneteket, hogy támogassátok egy korrupciómentes
új szervezet létrejöttét, ahol újra a tag az első, és csak utána jöhet minden „egyéb“.

Ne az eredménytelen szélmalomharc eméssze fel az összes erőnket, hanem munkálkodjunk azon, hogy keljen életre végre egy tiszta szervezet, amelyben megalkuvások nélkül, hitelesen lehet a tagság érdekeit képviselni.