csalás hazugság magukra hagyva vdszsz

SORVADÁS

Olvasási idő: 2 perc

 

A május 22-23. -i Küldöttgyűlés manipulált választása kapcsán bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nyomozás van folyamatban H. Zoltán jogalap nélkül “vezetett” szakszervezetet érintően.

BIZONYÍTÉKOKAT FOGLALT LE A RENDŐRSÉG A VDSzSz Szolidaritás XX. KÜLDÖTTGYŰLÉSÉN ELKÖVETETT VÁLASZTÁSI MANIPULÁCIÓK MIATT

A tagság jelentős fogyása, a munkaidő-kedvezmény drasztikus csökkenését okozza, aminek a következménye, hogy a kikértek száma is csökkenni fog.

Kevesebben a vasutasok között (nem mintha eddig nagyon törték volna magukat), kevesebb új tagot, és több új kilépőt eredményez, így még kevesebb és kevesebb a munkaidő-kedvezmény kevesebb a kikért…

Sorvadás.

A vízfejnek egyre mélyebbre kell hajolnia, megalkuvóvá kell válnia, mert bizony a tagsággal az érdekérvényesítő erő is elsorvad, továbbá veszélybe kerül a millió feletti havi apanázs.

De vajon kik sorvadnak el elsőként a vízfejből?

Mert bizony mindenki kikérésére már nem elegendő (eddig sem volt az) a törvény által biztosított munkaidő-kedvezmény.

Minden bizonnyal elsőként a legkisebbek, az irodavezetők állandó kikérése szűnik meg, ezáltal sértődés üti fel a fejét, ami további tagvesztéshez vezethet. Azonban a pár ember után “megtakarított” munkaidő kedvezmény még nem fogja a vízfej további, érdemi munka nélküli létét biztosítani.

A Sorvadás ellentéteket, belharcot, hosszabbnál hosszabb nyelveket eredményez, hiszen senki nem akar elsorvadni, főleg nem az elsők között.

Vajon mit kell tennie a vízfejnek, a pozíciók fenntartásáért?

Minden bizonnyal első körben aláírnia a munkáltató akaratát, KSz. módosítást (helyettesítés, feljelentkezési idők, stb.), bért, fegyverletételt.

Nagy a valószínűsége, hogy ez nem lesz elegendő… A tagság és az akarata most sem fontos.

Ezt bizonyítja a sebtiben, egyébként Alapszabályt és más jogszabályokat is (a Felügyelő bizottság közreműködésével) figyelmen kívül hagyó Társasági szervezetek megalakulása február 12. -én és 13. -án.

Senkinek se legyen kétsége: a megválasztott Választmányi tagok hivatottak legitimizálni H. Zoltán megalkuvását, hogy ő utólag azt tudja mondani, hogy ő csak aláírt, és erre pont a Választmány hatalmazta fel.

Ezen sorvadásos betegségre ismereteink szerint csak a szike a hatásos gyógymód…

A szikét pedig a Tagságon kívül immár a BÍRÓSÁG és a RENDŐRSÉG is fogja!!!

A BÍRÓSÁG MÁRCIUS 5. -ÉN ÍTÉLETET HOZ A VDSzSz Szolidaritás XX. KÜLDÖTTGYŰLÉSÉN ELKÖVETETT VISSZAÉLÉSEK ÜGYÉBEN!

Az maradt a kérdés, hogy van-e elég kötszer, ami felfogja a kiömlő véres gennyet… és be tud-e gyógyulni valaha ez a szégyenteljes seb?