árulás eltitkolva váltás vdszsz

PROLÓG A VÉT 2020 Február 12. -i ÜLÉSÉHEZ

Olvasási idő: 2 perc

 

Ma újra összegyűlnek a szemfényvesztő nagyjaink.

Hurrá, ismét VÉT ülés lesz!!!

De minek?

Hiszen olvasva a terjesztésre méltán érdemes, ezért a “vasuti.szolidaritas.info” oldalon is megjelent a Humán vezérigazgató helyettes asszonnyal készített mélyinterjút, ki más, mint Lenin elvtárs kell, hogy az eszünkbe jusson.

A németekkel cimboráló, vonaton Szentpétervárba importált fő bolsevik, forradalmi hevületében, egykoron, már determinálta a szakszervezetek szerepét. Miszerint a jobb sorsra érdemes szervezetek csupán a transzmissziós szíj szerepét kell hogy betöltsék, a párt és a munkásosztály között. Mely ezután így is történt a világ egyhatodán, majd 1945 április 4. -t követően a szovjetek “óvó” szárnyai alatt, sokáig hazánkban is.

A regnáló szakszervezetek vezetői előjogokért és földi javakért cserébe konzul tagjaikat odadobták, az általuk elölről és hátulról egyaránt kiszolgált uralmon lévőknek.

Igen.

A Vasutas Magazin bátran alákérdező tollnokának adott lendületes válaszokból kitűnik, hogy a MÁV -nál, immáron a szakszervezetek “hatalmas” halmazára vonatkozóan  visszatértek azok az elfelejteni remélt lenini idők.

Azaz – helyesen értelmezve a vezérigazgató-helyettes asszony eklektikusan csapongó eszmefuttatását – hála a szakszervezeti vezetők töretlen evolúciós fejlődésének, mint egykoron a nagy Szovjetunióban, “transzmissziós szíjjá”a történésekből ítélve Lenin elvtárs simlis elveinek hű követőinek – a vasút vezetői megtűrt komisszárjaivá fejlődtek.

Akik – minő sanyarú sors – a munkáltatóval való “egy követ fújástól” már krónikus tüdő tágulatban szenvednek.

Erre a súlyos nyavalya orvoslására persze talán elegendő lehet a munkáltató által havonta biztosított több millió forintot elérő “munkabér”, továbbá az FB tagságért járó tiszteletdíj.

No, ezért nem lesz az idén sem az okkal egyre csak fogyó tagság által elvárt, de már alig remélt tisztességes béremelés.

A roppant telhetetlen, hálátlan, és ezért galád módon elégedetlenkedő vasutasoknak pedig kiemelten ajánljuk megfontolásra a kiváló riport azon sorait, amely a párját ritkító cselekedeten módfelett örvendezve bemutatja az utóbbi évek minden képzeletet felülmúló béremeléseit.

(A vezérigazgató-helyettes asszony dicséretes szerénységtől vezérelten nem említi az elnök-vezérigazgató és vezető munkatársainak örvendetes jövedelem gyarapodást.)

Okkal lehet büszke, mivel hip-hop a 401.055 Ft/ hó keresetet elérő szolgálattevőkhöz képest a jegyvizsgálók pedig pár év elteltével valóságos krőzussá váltak.

EGY INTERJÚ, AMELYBŐL SOK MINDEN KIDERÜL!

Ha az elnök-vezérigazgató elolvassa a vérpezsdítő riportot, a tulajdonosnak bizonyára új elnök-vezérigazgatót kell keresni, mert H.R. munkakört vált, és jelentkezik jegyvizsgáló tanfolyamra. Hiszen a szakadatlan dinamikus bérfejlődés eredményeként a jv. munkakörben elérhető javadalmazás kétségtelenül hamarosan túllépi az elnök-vezérigazgatói forgószékért járó havi 5.000.000 Ft -t alig meghaladó csekélységet.

A renitens vasutasok vélhetően még olvasás közben mélységesen elszégyellik magukat.

Hiszen megvilágosodnak.

Dehogy a MÁV -nál (az csak fedő név), hanem a KÁNAÁNban vannak a szerencsés és boldog sorsuknak köszönhetően foglalkoztatva.

 

 

One Reply to “PROLÓG A VÉT 2020 Február 12. -i ÜLÉSÉHEZ

Comments are closed.