árulás bíróság hazugság vdszsz

“FORMAI HIBÁK”

Olvasási idő: 2 perc

 

Bagatell, csupán formai hiba. Válaszul emígy fölényeskedik a VDSzSz Szolidaritás etikából elégtelenre vizsgázott jogász hadoszlopa alkotta közlemény.

 

Amely a MÁV és VDSzSz Szolidaritás által közösen szerkesztett siralmas, progresszív tartalmát, már régen elvesztett honlapon díszeleg.

(Akinek kedve tartja olvassa el.)

 

Miután majdnem három hónap elteltével nyilvánosságra tudtuk hozni a pofátlanul titkolni igyekezett, Fővárosi Ítélőtábla döntését.

II. FOKON IS ELUTASÍTOTTA AZ ÍTÉLŐTÁBLA H. Zoltánt A VDSzSz Szolidaritás ÉLÉRE

Miszerint – immáron a jogerős verdikt alapján – egy éve nincs törvényes képviselője a VDSzSz Szolidaritásnak.

 

Az egykoron – szerénytelenség nélkül állítjuk – egyetlen szakszervezetnek, aki szégyenszemre múltját feladva, “XV. Zoltánnak”, az “ügyviteli szakértő Pompadournak”és még jó pár szakértő cinkosának a havi milliókat kifizető helyévé silányult.

 

Azonban ezen apróság H. Zoltánt, és érdek híveit látszólag a legkevésbé sem érdekeli. Tőlük akár be is lehetne zárni a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságát.

 

Az elhíresült kékcédulás választással (magyarán: csalással) a tagság nyakára ültetett illegitim, csak hajbókolni képes vezérek szerint, tök mindegy ki írja alá a küldöttgyűlés jegyzőkönyvét. Ahogyan az sem számít, hogy a jelenléti ívekről – a küldöttgyűlés zárásának délutánján még az irodájából is elűzött – a küldöttgyűlés által megválasztott jegyzőkönyvvezető aláírása, ugyancsak hiányzik.

 

Magyarán, semmi sem igazolja, hogy a jelenléti íveken lévő adatok, aláírások hol, kitől és mikor keletkeztek.

 

H. Zoltánt és cinkosait az sem zavarja, hogy a Cargotól a VDSzSz Szolidaritáshoz kitelepített, a jegyzőkönyvet Zoltánunk parancsát teljesítve valamikor tavaly augusztusban jogellenesen aláíró, a bíróságnak elküldött beadványban egy jó vastagot hazudott.

 

Ugyanis nem kevesebbet állított, mint azt, hogy a megválasztott jegyzőkönyv vezető azért nem készítette el, és írta alá a jegyzőkönyvet, mert a munkaviszonya megszűnt, és egyébként sem tartózkodott az ülésteremben.

 

Nos a valótlan állításért a jogtanácsos nő ellen a Budapesti Ügyvédi Kamara fegyelmi eljárást indított. Persze a VDSzSz Szolidaritásban ez sem számít. Továbbra is gyakorolhatja sikeresnek éppen nem mondható jogászi praktikáit. Halasinak csupán egy a fontos, de az nagyon.

 

A gazda kegyelmes jóindulatának a feltétlen birtoklása.

 

Kíváncsian várjuk miként vélekedik jelen helyzetről az évfolyamtárs, a MÁV Zrt. szürke eminenciása, akinek Németh Viktor tagtársunk bosszútól lihegő kirúgattatásagondoljuk – amúgy is bőven okoz álmatlan éjszakákat.