árulás hazugság lehetőségek magukra hagyva váltás vdszsz

A TELEREGÉNY TOVÁBB FOLYTATÓDOTT…

Olvasási idő: 2 perc

 

Sajnos nem tévedtünk!

Közpénzből jogellenesen a MÁV által egy kívánatos arát is messze felülmúlóan kistafírungozott Zoltán ismét hozta a formáját. Buzgón egyetértett, mi több helyeselt a gazdának.

Korábbi gránit szilárdságú álláspontját feladva jelentette ki. Gyakorlatilag az egyiptomi hét csapással érne fel egy három éves megállapodás megkötése ebben a koronavírusos világban.


kép: vdszsz.hu

Hát igen, van az a pénz amelyért korpásodik a haj.

A szinte naponta ígért kollektív munkaügyi vitának se híre se hamva.


kép: vdszsz.hu

 

Holott ma – a semmiről nem szóló megbeszélésen – a kormány is képviseltette magát, kiváló soha vissza nem térő alkalom nyílt az átadásra.

A VDSzSz Szolidaritás első legényének módja, mi több kötelessége lett volna a nagy emberek előtt bejelenteni a tagság követekését.

MÁR NEM CSAK A CSILLAG NÉLKÜLI TAGOKAT, HANEM ÖNMAGÁT ÉS MINDENKIT CENZÚRÁZ H. Zoltán!

Ehelyett szolga módon hallgatott illetve a forgatókönyv szerint helyeselt.

Egyébként a szánalmas mai STRATOSZ összejövetel a világ szégyene.

Ha, már a tárgyalóasztalhoz biodíszletnek kiválogatott szakszervezeti fiúk és a lány alig mertek mukkanni, legalább a kormány, illetőleg a munkáltatók képviselői rukkolhattak volna elő valamifajta biztató bérajánlással. Különösen arra figyelemmel, hogy honatyáink javadalmazása, és mint hírlik az elnök-vezérigazgató elérhető prémiuma a jósolt recesszió és az alattomos koronavírus támadás ellenére hála Istennek, már ez évben tudott emelkedni.

Így olybá tűnik, hogy csak a vasutasokat sújtja a balsorsi végzet.

Alapbéremelés BKV: 10%, RCC: 5-10%, DB Cargo: 8%, RCH: 5%, MÁV: ? FRISSÍTVE!

De ne törjünk pálcát Zoltán felett.

Jó fiúnak kell lennie, mert különben az évek óta jogalap nélkül felvett alamizsnának nem nevezhető munkabért még visszakövetelné a rá bizonyára megharagvó MÁV Zrt.

FELBŐSZÍTETT TULAJDONOS

Egyébként tényleg kabaré, hogy a valaha a tagjaiért bátran kiálló VDSzSz Szolidaritásnak március negyedikén sincs még bérkövetelése.

NAGY SZAVAK, ÜRES TETTEK