árulás csalás hazugság sötét jövő vdszsz

A LEGJOBBAN TARTOTT “VASUTAS”

Olvasási idő: 2 perc

 

(Még mindig nincs bérkövetelés a VDSzSz Szolidaritás részéről?)

A VDSzSz Szolidaritás történelemkönyvébe minden bizonnyal fekete lapokra írják majd a H. Zoltán illegitim elnöksége alatt történteket.

Összekalapolta, vagy inkább összetérdelte a juttatásokat. Persze nem a tagság vagy a vasutasok, hanem saját maga és kegyeltjei számára. Nem is olyan régen még a MÁV-START Zrt. -vel állt munkaviszonyban, és ott volt a Felügyelőbizottság tagja. Ám úgy gondolta neki, a nagyobb falat, a MÁV Zrt. Felügyelőbizottság tagja, sastoll dukál. Viszont startosként az még neki se járja. Ezért kellett, minél előbb teljesen átvedlenie mávosnak.

Már önmagában ez a váltás is sok kérdést vet fel, hiszen érdemi munkát egyik cégnél sem végzett/ végez, ráadásul úgy tudjuk a Startnál majd 300! nap szabadsága bent maradt.

Vajon dr. Homolya Róbert miért vágyott annyira arra, hogy Zoltán nála legyen FB. tag?

Az Mt. -ben előírtak alapján a START -nak, H. Zoltán munkaviszonya megszűnésekor ki kellett volna fizetnie a ki nem adott szabadságokat. KELLETT VOLNA, de H. Zoltánnak nem szűnt meg a startos munkaviszonya.

A START vezérigazgató (vagy mások) jóságának köszönhetően H. Zoltán fizetés nélküli szabadságra került, ezáltal a MÁV-START Zrt. -nél hosszú ideje fennálló munkaviszonya is megtarthatóvá vált.

Miközben a valódi vasutasok fizetés nélküli szabadságra csak indokolt esetben (pl.: ápolás, beteg gyermek, stb.) kerülhetnek.

Hogy H. Zoltán esetében ennek mi lehet az oka? Csak feltételezzük. Mindenesetre van pozitív következmény. A majd 300 nap szabadság “kamatozik”.

Mivel minden béremeléssel emelkedik az értéke, és milyen ciki lenne a tagság előtt, hogy egy magát oroszlánnak aposztrofáló szakszervezeti elnök – egyösszegben – több tízmilliót kapna a START -tól, a volt munkáltatójától.

A jelenlegi munkáltatójától a MÁV Zrt. -től kapott havi kb. majd kétmillió Forint  munkabér, a bérlakás és a tiszteletdíjak, + a gerinctelen hajbókolás a méltóságok előtt.

A MÁV-START Zrt., H. Zoltán javára tevő magatartása erősen megkérdőjelezhető, ezért igen nehezen magyarázható. Hiszen anyagi kárt okoz, és MÁV-START Zrt. féltő gonddal vigyázott jó hírnevét is jelentősen csorbítja. Továbbá jogosan vetődhet fel az egyenlő bánásmód követelményének megsértése is.

Okkal kérdezi az elképedt olvasó:

Vajon mit kellett, kell vagy fog kelleni H. Zoltánnak tennie, hogy a MÁV-START Zrt. közösen a MÁV Zrt. -vel, ritkán tapasztalt, ezért feltűnően szokatlan méltányosságból ilyen szépen kistafírungozva tartja őt?